Aanpak

De kracht van mij ligt in mijn passie voor het werken met mensen

Coach idee

Mijn aanpak

Als coach / therapeut begeleid ik mensen met werk- en/of levensproblemen, negatieve emoties, slaapproblemen, angst, onzekerheid, stress, burn-out etc. Niet alleen de mentale klachten, maar ook de bijbehorende lichamelijke klachten pak ik aan. Mijn werkveld richt zich zowel op de privé als op de werksituatie.

De kracht van mij ligt in mijn passie voor het werken met mensen, mijn betrokkenheid, een persoonlijke benadering en eenvoud. Alle problemen die wij als mens ervaren, hebben direct of indirect ook een relatie met onze persoonlijkheid.

Waarin ik geloof is dat wij kunnen leren om onze zwakheden te versterken en onze talenten verder te ontwikkelen om deze optimaal te benutten. Onze problemen kunnen we zelf oplossen door het aanspreken van onze mogelijkheden.

Gratis kennismakingsgesprek

Ik vind het erg belangrijk dat het gevoel goed is en dat je vertrouwen hebt in mij en het begeleidingstraject dat we samen aan gaan. Wil je makkelijk en snel een gratis kennismakingsgesprek inplannen? Vul dan je naam en e-mail in, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vrijblijvend aanvragen


Passend advies

In mijn aanpak help ik cliënten door hun inzichten te versterken, zichzelf te ontdekken en hun mogelijkheden verder uit te bouwen. Wat ik te bieden heb is mijn natuurlijke kwetsbaarheid, mijn intuïtie en mijn vermogen om te luisteren naar wat gezegd wordt én ook te horen wat niet gezegd wordt.

Voeding speelt een sleutelrol als het gaat om niet ziek worden en herstellen. De orthomoleculaire geneeskunde richt zich op het herstellen en stimuleren van de eigen geneeskracht van het lichaam, door te zorgen voor optimale beschikbaarheid van alle (voedings-) stoffen die voor het herstelproces nodig zijn en om ook op langere termijn goed te kunnen functioneren. Ook hierbij kan ik ondersteunen met een passend advies.

Of je behandeling voor vergoeding in aanmerking komt is afhankelijk van je zorgverzekeraar.

Meer weten?

Bekijk mijn profiel op coachfinder, het grootste coachingsplatform van Nederland, waar ik als persoonlijkheidscoach te vinden ben.